T +31-15-2143055 • F +31-15-2133320 • E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
header imageheader imageheader imageheader imageheader imageheader imageheader image

Bedrijfsprofiel

MeeGaa Substrates b.v. is op 1 oktober 2007 ontstaan uit de fusie van Meeuwisse Potgrond b.v. en Van der Gaag Potgrond b.v. Beide familiebedrijven zijn opgericht in de jaren ’50 en hebben ruime ervaring in de branche. MeeGaa Substrates beschikt over twee locaties waar hoogwaardige substraatmengsels worden geproduceerd: Maasland en Den Hoorn. In Maasland ligt de nadruk op kokossubstraten.

onze missie

Onze missie is om meer dan goed te scoren op (met) de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening. Hoogwaardige machines, goed opgeleide mensen en strenge kwaliteitseisen zijn hiervoor een belangrijke voorwaarde. Maar ook betrouwbare leveranciers van grondstoffen zijn van essentieel belang om constante kwaliteit te kunnen bieden.

van pionier tot specialist in kokos

MeeGaa Substrates importeerde als één van de eerste Nederlandse bedrijven kokos uit het buitenland. Inmiddels beschikken wij over eigen kokosfabrieken in onder meer Sri Lanka en India. Door de jarenlange ervaring heeft ons bedrijf een flinke kennisvoorsprong opgebouwd. We durven daarom gerust te stellen dat MeeGaa Substrates specialist is in de levering en het gebruik van fijne en grove kokos. We importeren kokos dan ook niet alleen voor eigen gebruik maar leveren ook aan collega-bedrijven in binnen- en buitenland.

 

Klik hier voor meer informatie over de levering van kokos.

FaLang translation system by Faboba